Ovlašteni Bosch Car Service

Zamjena zimske za ljetnu tekućinu #sjajAC

Objavljeno u: Iz servisa

Za većinu vozača, prelazak s hladnijih na toplije mjesece znači mnogo više od samo promjene garderobe. Jedna od važnih stvari na popisu za proljetno održavanje vašeg vozila je i zamjena zimske na ljetnu tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla. Iako se možda čini kao sitnica, ova zamjena igra ključnu ulogu u održavanju sigurnosti i preglednosti vašeg vozila tijekom toplijih mjeseci.

1. Poboljšana Učinkovitost Čišćenja: Ljetna tekućina za pranje stakla obično ima formulu koja je prilagođena uklanjanju insekata, peludi i ostalih nečistoća koje su česte tijekom proljeća i ljeta. Njezina poboljšana učinkovitost osigurava da vaši brisači odrade posao učinkovito, pružajući vam bolju preglednost tijekom vožnje.

2. Zaštita od Sunčevih Zraka: Ljetna tekućina za pranje stakla često sadrži aditive koji pružaju dodatnu zaštitu od UV zračenja. Ova zaštita pomaže u sprječavanju oštećenja stakla od sunca, produžujući njegov vijek trajanja i održavajući ga u dobrom stanju.

3. Prevencija Smrzavanja: Iako smo prešli iz zimske u toplije mjesece, noći mogu biti hladne, a moguće su i iznenadne hladne fronte. Korištenje ljetne tekućine za pranje stakla osigurava da tekućina neće smrznuti na staklu tijekom noći, čime se sprječavaju problemi s brisačima i održava funkcionalnost sustava za pranje stakla.

4. Smanjeni Miris Antifriza: Zimska tekućina za pranje stakla obično sadrži antifriz kako bi spriječila smrzavanje u hladnim uvjetima. Zamjenom zimske tekućine s ljetnom, eliminirate neugodan miris antifriza koji se može proširiti unutar vozila tijekom toplijih mjeseci.

5. Opća Sigurnost: Dobro održavani brisači i čista, pregledna vjetrobranska stakla ključni su za sigurnost tijekom vožnje, posebno u uvjetima smanjene vidljivosti. Zamjenom zimske na ljetnu tekućinu za pranje stakla, osiguravate da ste spremni za sve vremenske uvjete i poboljšavate svoju sigurnost na cesti..

Uzimajući u obzir ove faktore, važno je redovito održavati tekućinu za pranje stakla i pravovremeno je zamijeniti s ljetnom verzijom. To će osigurati ne samo čistije i preglednije staklo, već i povećanu sigurnost i udobnost tijekom vaše vožnje u toplijim mjesecima.

Ako tražite pouzdanu tekućinu za pranje vjetrobranskih stakala tu je naš #sjajAC – AC Group tekućina, a 5L stoji samo 3,40 eura!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)