Ovlašteni Bosch Car Service

Dobrodošli u AC Group Autoservis

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i kontinuiranim usavršavanjem uvijek je spreman pružiti najbolje rješenje za vaše vozilo. Posvećeni smo vašem zadovoljstvu i sigurnosti na cestama.

Uđite u svijet našeg autoservisa i iskusite vrhunsku uslugu koja će vaše vozilo održavati u najboljem stanju. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sve što vam treba, s ljubaznošću i profesionalizmom.

Obitelj Žmegač (Marica, Nikola, Jurica i Željko)

Galerija otvorenja poslovnice

04.07. 2019. otovorenje poslovnice u ulici braće Krajanski 22, Varaždin

Članci o otvorenju: evaraždinVaraždinske vijesti I regionalni

Naša ekipa

Automehaničari, automehatroničari i lakireri od povjerenja