Ovlašteni Bosch Car Service

Povećanje performansi vozila

Želite li osjetiti pravu snagu i performanse svog vozila? Jeste li ikada pomislili da postoji način da unaprijedite performanse svog ljubimca na četiri kotača? Imamo odgovor za vas – chip tuning! AC Group Autoservis nudi vrhunsku uslugu chip tuninga koja će vašem vozilu pružiti dodatnu snagu, bolje ubrzanje i veću užitak u vožnji.

Ali što je zapravo chip tuning? Chip tuning je postupak prilagođavanja programske komponente, poznate kao ECU (Engine Control Unit) ili računalni sustav motora, kako bi se poboljšale performanse vozila. ECU je odgovoran za kontrolu različitih parametara motora, kao što su gorivo, ubrizgavanje zraka, tlak turbine, i mnoge druge funkcije. Pomoću chip tuninga, stručnjaci mogu optimizirati ove parametre i povećati snagu motora.

Koje su prednosti chip tuninga? Prvo i najvažnije, povećanje snage vozila. Chip tuning omogućuje prilagodbu softverskih postavki motora kako bi se postigla veća snaga i okretni moment. To rezultira boljim ubrzanjem i bržim reakcijama na vaše naredbe na papučici gasa. Osjetit ćete kako vaše vozilo doslovno leti po cesti.

Drugo, bolja ekonomičnost goriva. Iako se može činiti kontradiktorno, chip tuning može poboljšati i potrošnju goriva. Prilagodbom parametara motora, stručnjaci mogu postići optimalnu mješavinu goriva i zraka, što rezultira smanjenom potrošnjom goriva. Na taj način, uz poboljšane performanse, možete ostvariti i uštedu na dugoročnoj razini.

Treće, poboljšana vožnja i užitak u vožnji. Chip tuning će vašem vozilu pružiti dinamičniju i uzbudljiviju vožnju. Osjetit ćete povećanu snagu pri svakom ubrzanju, bolje reakcije na upravljaču i veću stabilnost u zavojima. Bez obzira jeste li ljubitelj brze vožnje ili želite više snage za pretjecanje, chip tuning će vas oduševiti svojim rezultatima.

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png