Ovlašteni Bosch Car Service

Visokoučinkovita dezinfekcija

Ozon je plin snažnog oksidacijskog djelovanja koji se može koristiti za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa u automobilima. U usporedbi s drugim dezinfekcijskim sredstvima poput klora ili peroksida, ozon nema štetne nuspojave za ljude i okoliš.

Postupak dezinfekcije ozonom se provodi tako da se ozonator postavi unutar automobila, te se zatvore sva vrata i prozori. Ozonator tada stvara ozon koji prodiru u sve dijelove automobila, uključujući i najmanje pukotine i proreze. Nakon što je proces završen, ozon se razgrađuje natrag u kisik, što znači da ne ostaje nikakvog ostataka.

Ova usluga je posebno korisna za ljude koji imaju alergije ili probleme s dišnim sustavom, jer ozon uklanja plijesan, bakterije, viruse i druge alergene koji mogu uzrokovati probleme. Također, dezinfekcija ozonom pomaže uklanjanju neugodnih mirisa iz automobila, kao što su mirisi od duhana, kućnih ljubimaca ili hrane.

Dezinfekcija ozonom jedini je i učinkovit način potpune dezinfekcije putničke kabine vozila jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator. OZON prodire u samu površinsku strukturu materijala te na kemijskoj razini uništava mikroorganizme. Postupak tretiranja vrlo je učinkovit. Njihov uređaj ne koristi nikakve tekućine, filtere ili kemikalije. Postupak je napredan i ekološki vrlo prihvatljiv.

Nakon tretmana ozonom unutrašnjost Vašeg automobila bit će potpuno očišćena od mikroorganizama i neugodnih mirisa te će dugo zadržati ugodnu svježinu. Tretman sterilizacije (O2) ozonom koristi se pri dezinfekciji medicinskih ordinacija, uništava visok postotak bakterija, virusa poput MERS, SARS i SARS-CoV – Corona virusa (COVID-19), H5N1, plijesni i gljivica, no zbog same karakteristike ozona, potrebno je stručno rukovanje profesionalnim uređajem. Uvedite dodatni sloj sigurnosti za putnike u Vašem vozilu!

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png