Ovlašteni Bosch Car Service

Kočioni sustavi i više od toga

Kada je u pitanju sigurnost vašeg vozila, kočioni sustav igra ključnu ulogu. U AC Group Autoservisu, posvećeni smo održavanju i servisiranju kočionih sustava kako bismo osigurali da vaše vozilo uvijek ima izvrsnu kočnu performansu i pouzdanost.

Naš tim stručnih tehničara ima široko iskustvo u radu s različitim vrstama kočionih sustava i opremljen je najnovijim alatima i tehnologijama. Bez obzira na marku i model vašeg vozila, možete se osloniti na nas da pružimo najbolje usluge održavanja i popravka kočionih sustava.

Redovito održavanje kočionog sustava je ključno za sigurnost na cestama. Naši stručnjaci obavljaju detaljne provjere kočnica, uključujući pregled kočionih diskova, disk pločica, pakni, kočionih crijeva i kočionih cilindara. Također provjeravamo razinu kočione tekućine i provodimo potrebne zamjene i punjenja.

Uz održavanje, također pružamo usluge popravka kočionih sustava. Bez obzira jeste li primijetili nepravilan rad kočnica, vibracije pri kočenju ili bilo kakve druge znakove problema, naš tim će brzo identificirati uzrok i pružiti stručno rješenje. Naše usluge popravka obuhvaćaju zamjenu kočionih pločica, diskova, cilindara, crijeva i ostalih komponenti kočionog sustava.

Važno je naglasiti da koristimo samo visokokvalitetne dijelove i materijale koji su kompatibilni s vašim vozilom. Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga se uvijek pridržavamo najviših standarda kvalitete prilikom obavljanja usluga.

Uz redovito održavanje i popravke, također vam možemo pružiti stručne savjete o očuvanju kočionog sustava. Naši tehničari će vam rado pružiti informacije o pravilnom korištenju kočnica, znakovima koji ukazuju na potencijalne probleme i kako održavati optimalnu kočnu učinkovitost.

Kada je u pitanju kočioni sustav, pouzdanost je ključna. U AC Group Autoservisu, garantiramo da ćete dobiti vrhunsku uslugu koja će osigurati da vaše vozilo ima izvrsne kočne performanse i sigurnost na cesti.

kocnice_prijekocnice_poslijejpg

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png