Ovlašteni Bosch Car Service

Ovjes i amortizeri

Kada se radi o popravku automobila, jedan od najvažnijih aspekata je ovjes. Ovjes je ključan za sigurnost, udobnost i upravljivost vozila. Ovjes čine različiti dijelovi kao što su amortizeri, opruge, kugle zglobovi i ostali dijelovi ovjesa, a svaki od njih ima važnu ulogu u održavanju stabilnosti vozila na cesti.
U našem Autoservisu nudimo zamjenu i popravak svih elemenata i komponenata ovjesa. Ako primijetite da vaše vozilo trese, vuče na jednu stranu, nepravilno se ponaša u zavojima ili se čuje čudan zvuk tijekom vožnje, moguće je da postoje problemi s ovjesom.
Naši stručnjaci će pažljivo pregledati vaše vozilo i utvrditi koji dijelovi ovjesa trebaju zamjenu ili popravak. Koristimo samo visokokvalitetne dijelove kako bismo osigurali dugotrajno i pouzdano rješenje za vaše vozilo.
Osim zamjene dijelova, također nudimo i podešavanje ovjesa i geometriju kotača kako bi se osigurala najbolja moguća upravljivost i stabilnost vozila. Prilikom zamjene dijelova ovjesa potrebno je podesiti i geometriju kotača (optika). Ako primijetite bilo kakve probleme s ovjesom vašeg vozila, obratite nam se i prepustite svoje vozilo u sigurne ruke naših stručnjaka.

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png