Ovlašteni Bosch Car Service

Digitalna budućnost održavanja vozila

U današnjem modernom svijetu tehnologije, tradicionalne servisne knjižice za automobile postaju prošlost. Ulaskom elektronske servisne knjižice, ili popularno nazvane e-servisne knjižice, otvara se potpuno nova era u održavanju vozila. AC Group Autoservis s ponosom uvodi ovu naprednu tehnologiju kako bismo pružili najbolju uslugu našim klijentima.

Što je zapravo e-servisna knjižica? To je digitalna verzija tradicionalne papirnate servisne knjižice, koja sadrži sve informacije o održavanju, popravcima i servisima koji su obavljeni na vašem vozilu. Umjesto klasičnog papira, sve te informacije pohranjuju se elektronički i dostupne su vam putem računala, pametnog telefona ili tableta.

Prednosti e-servisne knjižice su mnoge. Prvo, imate sve informacije o održavanju vozila na jednom mjestu, bilo kad i bilo gdje. Više nema potrebe za gubitkom papirnatih kopija ili traženjem servisnih zapisa. Sve je digitalno i lako dostupno.

Drugo, e-servisna knjižica omogućuje vam bolju kontrolu nad održavanjem vašeg vozila. Možete pratiti redovite servise, planirane zamjene dijelova i druge potrebne radnje. Također, budući da je sve elektroničko, možete dobiti obavijesti i podsjetnike o nadolazećem održavanju ili servisu.

Treće, e-servisna knjižica je ekološki prihvatljivija opcija. Eliminiranjem papirnatih kopija smanjujemo potrošnju papira i pridonosimo očuvanju okoliša. Vaša vozila će biti održavana u skladu s najnovijim tehnološkim rješenjima, a istovremeno ćete biti ekološki osviješteni.

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png