Ovlašteni Bosch Car Service

Službena stanica za nonCarbon

Usluga dekarbonizacije motora Vašeg vozila kako bi nanovo „prodisalo“ kao i onog dana kada je izašlo s tvorničke trake. Naime, tvrtka AC GROUP je službena stanica za nonCarbon postupak čišćenja motora koji je već prepoznat na području cijele Hrvatske, a i šire.

Inovativna NonCarbon metoda čišćenja ugljikovih naslaga predstavlja najefikasniji, ne-invazivan, za okoliš najpogodniji, jednostavan, brz i povoljan način uklanjanja ugljikovih naslaga. Sustav koristi samo demineraliziranu vodu i električnu energiju, bez korištenja kemikalija. Nema štetnih nusprodukata, tragova ni nečistoća što ga čini jedinstvenim sustavom na tržištu. Dovoljno je priključiti Carbon Cleaning uređaj na automobil i, nakon 40 minuta, motor je očišćen od naslaga ugljika pa prolazak na eko-testu ne predstavlja nikakav problem.

Naslage ugljika, koje nastaju na dijelovima motora s unutrašnjim izgaranjem, prisutne su u svakom vozilu na cesti. Ulje, previše obogaćene mješavine goriva ili ono lošije kvalitete, gradski ‘start-stop’ način vožnje, sve to uzrokuje brže nakupljanje ugljika. Tanki sloj ugljika ne bi trebao predstavljati veće probleme, ali ih njegovo nakupljanje može uzrokovati.

Naslage ugljika mogu znatno utjecati na performanse vozila, poput smanjenja snage i okretnog momenta, podrhtavanja motora, učestalo zastajkivanje po hladnom vremenu, povećanu koncentraciju štetnih plinova, kao i na potrošnju goriva. NonCarbon uređaji rade tako da elektrolizom vode stvaraju plinove kisik i vodik koji se onda spajaju u novo gorivo. Korištenjem oxy-hydrogen plina, rizici skladištenja i transporta se eliminiraju jer se mješavina plinova stvara na zahtjev, trenutno na licu mjesta. Oxy-hydrogen plin se može koristiti za čiščenje naslaga ugljika u motoru te time poboljšava rad motora vozila, a pritom se ne stvara ni ugljik ni bilo koja druga otrovna tvar u procesu.

Budući da su ušteda energije i smanjenje ugljika od naročitog interesa u zemljama širom svijeta, Carbon Cleaning inovacija je među najučinkovitijima u zaštiti okoliša i proizvodnji čiste energije. Nakon čišćenja naslaga nonCarbon metodom dolazi do povećanja snage motora, smanjenja emisije ispušnih plinova, manje potrošnje goriva, ali najveće koristi za motor su dugoročne jer ignoriranje naslaga ugljika može uzrokovati kvarove koji zahtijevaju veće i skuplje popravke.

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png