Ovlašteni Bosch Car Service

Prodaja i zamjena svih vrsti guma

Gume su jedan od najvažnijih dijelova vašeg automobila. One su jedini dio koji dolazi u kontakt sa cestom i zbog toga igraju ključnu ulogu u sigurnosti i performansama vozila. Kako bi vaš automobil uvijek bio siguran za vožnju, potrebno je redovito provjeravati stanje guma te ih zamijeniti kada postanu dotrajale ili oštećene.
U našem servisu možete pronaći širok izbor guma i pneumatika različitih marki i dimenzija, prilagođenih svim vrstama vozila. Naši stručnjaci će vam rado pomoći pri odabiru najboljih guma za vaše vozilo, uzimajući u obzir vaše potrebe i želje.
Kod nas možete nabaviti i zamijeniti sve vrste guma – ljetne, zimske i gume za sve sezone. Pored toga, nudimo i usluge balansiranja i montaže guma te kontrolu pritiska zraka u gumama.
Redovita zamjena guma na vašem automobilu osigurat će optimalne performanse i sigurnost vašeg vozila, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve vaše potrebe u vezi s gumama. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naših usluga!

Zašto odabrati nas?

Vaš Autoservisni i dijagnostički centar iz Varaždina!

Već više od 20 godina, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima. U tom vremenu, stekli smo bogato iskustvo i izgradili reputaciju pouzdanosti i kvalitete.

Sve je započelo prije više od 20 godina kada smo osnovali našu tvrtku s ciljem pružanja vrhunskih usluga u automobilskoj industriji. Od samih početaka, naša strast prema automobilima i predanost kvaliteti bili su temelji našeg rada.

Kroz godine, razvili smo se u pouzdanog partnera za sve potrebe vašeg vozila. Naša stručnost obuhvaća široki spektar usluga, uključujući održavanje, popravke, dijagnostiku, prodaju vozila po narudžbi i još mnogo toga.

miner

Kontakt

telefon: +385 42 731 052
e-mail: servisac@ac-group.hr

event confirm

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 13:00

shop location

Adresa

Ulica braće Krajanski 22, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Mi smo one-stop-shop za Vaše vozilo i tu smo za Vas!

 

Zakažite termin

AC Group Autoservis ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše trenutne i buduće potrebe za uslugama vezanim uz popravak Vašeg vozila.

Kad dođete u naš Autoservis, možete biti sigurni da ste povjerili svoje vozilo stručnjacima koji razumiju njegovu važnost i brinu o svakom detalju. Naša garancija vrhunske kvalitete stoji iza svake usluge koju pružamo, jer znamo koliko je važno da vaše vozilo bude u sigurnim i pouzdanim rukama.

ZZ_potpis_png